Laura Tesoro openhartig over scheiding van ouders: "Minder fijne ervaringen"

door: STG
Special Forces Laura Tesoro
Afbeelding bron: VTM

Laura Tesoro is al een hele tijd erg gelukkig in de liefde. Samen met haar vriend Jordan bouwt ze aan een mooie toekomst.

Laura Tesoro deelt al enkele jaren haar leven met haar vriend Jordan. Ze leerden elkaar kennen tijdens een avondje stappen, waar Jordan barman van dienst was. In Nina gaat ze nu dieper in over haar liefdesgeluk en de uitdagingen uit het verleden.

Zo kreeg de zangers op haar elfde te maken met een scheiding tussen haar ouders, waardoor het geloof in de liefde een moeilijk gegeven blijft. 

“Met alle respect voor mijn ouders, maar ik heb thuis vooral geleerd hoe het niet moet", zegt Laura.  "Op een of andere manier pak je de minder fijne ervaringen van thuis toch mee in je leven. Het rugzakje van je ouders draag je als kind verder", bedenkt de zangeres zich.

Al kan ze nu wel rekenen op een stabiele relatie met haar vriend Jordan. “Door zelf een paar keer tegen de lamp te lopen ontdekte ik: nu maak ik dezelfde fouten als zij” klinkt het. “Om maar te zeggen: je kan uit alles iets leren. Ik heb niet gestudeerd, maar zoals Viktor Verhulst het ooit op tv zei, ik zit op de universiteit van het leven”, lacht de zangeres.