Liliane Saint-Pierre haalt flink uit naar collega’s: “Hoe durven ze?!”

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Fans van Liliane Saint-Pierre moeten deze zomer gegarandeerd eens afzakken naar Brugge Die Scone. Samen met Jonny Logan en Helmut Lotti zingt Liliane de pannen van het dak tijdens ‘OWLA Showtime’ in het hartje van Brugge.

Het is dan ook een jubileumjaar voor Liliane. De zangeres die ons land in 1987 vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival staat dit jaar zestig jaar op de planken. Haar optredens in Brugge zijn dan ook een blij weerzien met Johnny Logan, die in 1987 het Songfestival won.

Tijdens haar optredens probeert Liliane zoveel mogelijk live te zingen. “Ik fake niet”, vertelt de zangeres aan Het Laatste Nieuws. Liliane is dan ook niet te spreken over collega’s die de zogenaamde autotune gebruiken tijdens het zingen.

“Zelfs grote artiesten doen het. Hoe durven ze ?!”, klinkt het geïrriteerd. “Dat is gewoonweg bedrog”, verduidelijkt Liliane. “Op die manier kun je nauwelijks goede van slechte artiesten onderscheiden. Ik begin bij elke artiest te twijfelen”, besluit een gedesillusioneerde Liliane.