Margriet Hermans heeft duidelijke mening over uitspraken van Eddy Demarez

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Bij de thuiskomst van de Belgian Cats na de Olympische Spelen deed sportjournalist Eddy Demarez enkele kwetsende uitspraken over de geaardheid van de speelsters, niet wetend dat zijn microfoon aan stond. Margriet Hermans denkt er het hare van.

Het voorval met Eddy Demarez lokt heel wat heftige emoties uit. Velen vinden dat zijn uitspraken absoluut niet door de beugel kunnen, maar er zijn ook heel wat mensen die de reacties overdreven vinden. Eén daarvan is Margriet Hermans.

"Spijtig dat Eddy deze uitspraken heeft gedaan, al is hij zeker niet de enige", zegt ze in Dag Allemaal. "Hij had gewoon pech dat zijn micro nog openstond." Ze noemt het "no big deal".

Ze vindt het wel terecht dat de Belgian Cats het aankaarten. "Ik erger mij ook aan de verschrikkelijke machowereld van mannen", geeft ze toe. "Maar je lost dat niet op met processen voeren en mensen ontslaan."

Zelf geeft ze een andere suggestie: "Hou Eddy een tijdje van het scherm tot de storm gaan liggenn is, praat met elkaar en zand erover."