Marie Verhulst kan niet geloven wat haar overkomt: "Echt mega-ontroerd"

door: COS
Marie Verhulst
Afbeelding bron: Photonews

Marie Verhulst trad vorige maand op tijdens '25 jaar Studio 100' in Plopsland. Het was de eerste keer dat ze voor een volledig volwassen publiek stond.

Marie Verhulst was enorm zenuwachtig om op te treden. Ze had geen idee hoe het publiek zou reageren. Toen de burgemeester van 'Samson & Gert' Samson als eerste act aankondigde, dreigde het even mis te lopen.

"Hij zegt: 'De eerste artiest is Samson. Vandaag treedt hij niet op met Gert.' en heel dat publiek zegt: 'Ooooh'", vertelde Marie bij '22 Minuten Stomme Vragen' van MNM. "De stress overviel me volledig."

Gert Verhulst was aanwezig achter de schermen. "Ik heb nog gezegd: 'Jij moet op, die willen jou duidelijk horen. Ik ben hier niet op mijn plaats.' Hij had zoiets van 'Marie, doe niet belachelijk, ga gewoon'."

Van stress was bij Marie geen sprake mee toen het publiek enthousiast meezong. "Marie! Marie!" klonk het zelfs na mooie woorden van de burgemeester. Marie moest toen toch even een traantje wegpinken. "Ik was echt mega-ontroerd", aldus Marie.