Traumatische ervaring hakt er zwaar in bij Koen Crucke: “Ik ben aan rust toe”

door: ASX
Koen Crucke
Afbeelding bron: Photonews

Zanger en acteur Koen Crucke beleeft momenteel de tijd van zijn leven in Egypte. Hij en z’n echtgenoot Jan werden door hun zoon en schoonzoon getrakteerd op een familievakantie in het Noord-Afrikaanse land. Koen was naar eigen zeggen dan ook dringend toe aan vakantie.

“Ik ben echt wel aan rust toe”, lezen we deze week in Dag Allemaal. De acteur uit ‘Samson & Gert’ heeft er dan ook enkele turbulente maanden opzitten. Koen kampt al een tijdje met gezondheidsproblemen en onderging onlangs een tweede oogoperatie. “De operatie is goed verlopen. Ik zie weer klaar en duidelijk”, klinkt het.

Daarnaast startte het nieuwe jaar voor de musicalacteur ook met een erg traumatische ervaring. Op de trein richting Oostende werd Koen omsingeld door drie mannen die het op zijn laptop gemunt hadden. “Ik beleefde de schrik van mijn leven”, vertelde Koen hierover aan Het Laatste Nieuws.

De vakantie in Egypte is dus een welgekomen geschenk om zijn gedachten even te verzetten. Daarin lijkt Koen alvast aardig te slagen. “Voor de eerste keer zelf met een quad gereden. Een ritje op de kamelen mocht uiteraard niet ontbreken!”, postte hij op Instagram.