Marthe De Pillecyn van K3 en haar man Sinerjey hebben groot nieuws

door: PMN
Marthe De Pillecyn
Afbeelding bron: Photonews

Het zijn drukke tijden voor Marthe De Pillecyn. De musical ‘De Drie Biggetjes’ komt er namelijk aan. Daarnaast heeft ze ook nog haar tweede job.

Marthe De Pillecyn heeft na K3 nog een tweede job. Samen met haar echtgenoot Sinerjey baat ze in Ieper een dansstudio uit. Een plaats waar ze naar eigen zeggen niet Marthe van K3 hoeft te zijn.

Marthe en haar man Sinerjey hebben groot nieuws. Ze zijn samen in een nieuw project gestapt: de Ieperse Dansacademie. “We gaan leerlingen van het eerste, tweede en derde middelbaar dans aanbieden binnen hun reguliere schoolopleiding zodat ze daarmee een toekomst kunnen opbouwen, als professionele danser of als docent”, licht Marthe toe in Het Laatste Nieuws.

“We wilden meer doen en bieden dan drie dansavonden per week. En als we iets willen, gaan we ervoor. We zijn beiden gepassioneerd.”

Marthe is heel trots dat ze dit met Sinerjey kan doen. Twee jaar gaf hij zijn dansstudio een nieuwe wending. “En daar ben ik mee ingerold”, vertelt Marthe.

“Uiteraard omdat ik ook diezelfde danspassie als Sinerjey heb, maar ook omdat ik zo trots was op wat mijn man al bereikt had. Túúrlijk wil je hem dan steunen in die droom.”