Marthe van K3 over haar vriend Sinerjey: “Daar schrok ik echt van”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

De meisjes van K3 zijn alle drie gelukkig in de liefde. Hanne Verbruggen is verloofd met Jorn, Klaasje Meijer woont samen met Max en Marthe De Pillecyn is dolgelukkig met Sinerjey.

Marthe was tot voor kort erg geheimzinnig over haar relatie, maar in een filmpje van Baba Yega liet ze toch een glimp zien van haar vriend, choreograaf Sinerjey Meyfroodt. Hij nam eerder deel aan ‘So You Think You Can Dance’ en is het brein achter Baba Yega.

“Ik schrok ervan hoe vaak dat filmpje bekeken is. Wel leuk dat het voor mensen in deze periode een lichtje kan zijn”, vertelt Marthe in Dag Allemaal. Het K3’tje is nu ook helemaal zeker van haar relatie met Sinerjey.

Frustraties

“De coronaperiode heeft daarin wel een rol gespeeld”, geeft ze toe. “Omdat we altijd met z’n tweetjes waren, zijn we veel sneller als koppel gegroeid dan in normale tijden. Je zit heel dicht opeen in je bubbel.”

“We leerden sneller elkaars ­leuke kantjes kennen, en dan wil je elkaar opeten. Maar je ­ontdekt natuurlijk ook de ­minder aangename dingen, en dan moeten de frustraties er al eens uit. Maar dat lukt en we zijn vooral enorm naar elkaar toe gegroeid”, aldus Marthe.