Mathieu Terryn enorm aangeslagen: "Breekt mijn hart"

door: LHX
Mathieu Terryn The Voice
Afbeelding bron: VTM

Als zanger van Bazart beroert Mathieu Terryn heel wat fans met zijn muziek. Hoeveel die voor mensen kan betekenen, kreeg hij onlangs nog maar eens te horen.

Enkele maanden geleden deed Mathieu Terryn een interview met het magazine Psychologies. "Als ik het nu opnieuw lees, besef ik dat er in enkele maanden veel kan gebeuren", schrijft hij op Instagram. "Hoe het leven ups en downs kent. Constant. Hoe je voortdurend aan jezelf moet werken, moet praten met mensen."

Zijn nummer 'Blijf nog even hier' gaat daarover: over er zijn voor elkaar en blijven checken hoe het nu écht met de ander gaat. Hij werd er onlangs aan herinnerd hoe belangrijk dat wel is.

"Het leven sloeg me nogmaals in het gezicht toen iemand me aansprak over het feit dat haar beste vriend uit het leven stapte", klinkt het. "En dat ze heel veel heeft aan het nummer dat we hebben gemaakt. Onverwachts veel."

"Het breekt mijn hart, maar vult het tegelijkertijd met tonnen energie om te blijven doen wat ik het liefst doe", klinkt het. "Wees lief voor elkaar."