VTM

Ontroerend mooi moment in ‘The Voice’, coach Mathieu Terryn: “Helemaal van mijn melk”

door: ASX
The Voice Robbe
Afbeelding bron: VTM

De 22-jarige Robbe Verreth uit Bonheiden waagde vanavond zijn kans tijdens de blind auditions van ‘The Voice’. Een optreden waarover nog veel nagepraat zal worden.

De jonge zanger waagde zich immers aan een nummer van Bazart, de popgroep rond Mathieu Terryn, die dit seizoen één van de vier coaches is. Robbe bracht met veel inlevingsvermogen een zelfgeschreven Engelse versie van ‘Denk maar niet aan morgen’.

Mathieu Terryn voelde zich duidelijk gecharmeerd en draaide al vrij vlug zijn stoel om Robbe aan het werk te zien. Ook Natalia kon haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en drukte op de ‘I Want You’-knop.

“Ik ben echt helemaal van mijn melk’, bekende de frontman van Bazart na de auditie van Robbe. “Je bent er zelfs een beetje rood van geworden”, merkte Natalia fijntjes op.

Nadat de twee coaches hun pleidooi gehouden hadden voor de beloftevolle zanger, hakte Robbe snel de knoop door: “Ik kies toch voor Mathieu!”, klonkt het weinig verrassend.

Vervolgens trok Mathieu met zijn poulain nog eens het podium op om samen het nummer te brengen. “De kers op de taart”, klonk het bij Robbe. Een kandidaat om in de gaten te houden!

Geniet hieronder nog even mee van dit kippenvelmoment.