Kijkers ongemeen hard voor Mathieu Terryn: “Een therapeut nodig, jij!”

door: ASX
Mathieu Terryn The Voice
Afbeelding bron: VTM

In het nieuwe seizoen van ‘The Voice’, dat vanaf nu twee keer per week uitgezonden wordt, maken we kennis met twee nieuwe coaches: Jan Paternoster (Black Box Revelation) en Mathieu Terryn (Bazart). Die laatstgenoemde krijgt heel wat kritiek over zich heen.

“Toffe gast en zanger en zeker fan maar als jurylid stoor je. Beetje teveel. Doe gewoon.” Deze niet mis te verstane boodschap kreeg Mathieu Terryn via Instagram als privé-bericht toegestuurd. De zanger van Bazart deelde het bericht vervolgens op zijn profiel.

De zanger zelf ziet er wel de humor van in. “Vanavond weer stoorzender op je televisie!”, schrijft Mathieu op Instagram. De jonge artiest kan gelukkig op heel wat bijval rekenen van onbekend én bekend Vlaanderen.

“Leuke storing” reageert één van Mathieu’s fans gevat. Ook collega Tom Dice en presentatrice Dina Tersago zijn duidelijk geanimeerd door het bericht. Helaas voor Mathieu reageren nog een aantal andere volgers ook minder positief op zijn passage in ‘The Voice’. “Je hebt een therapeut nodig en dan zou je rustiger zijn en minder die aandacht opzoeken”, luidt het advies.