Metejoor heeft goede vriend verloren: “Een jongen die zoveel liefde gaf aan anderen”

door: PMN
Metejoor
Afbeelding bron: VTM

Vanavond is er op Play4 ‘James: De Musical’. Dit keer is Metejoor zijn gast. Het gaat opnieuw een heel mooie uitzending worden.

Metejoor, ofwel Joris Van Rossem, mag niet klagen. Hij heeft een topjaar achter de rug. De carrière van de zanger loopt als een trein.

In het Nieuwsblad blikt de zanger terug op het verlies van zijn vriend Tim. Die laatste pleegde in 2016 zelfmoord. “Voor het eerst in mijn leven gebeurde er iets tragisch”, klinkt het.

“Tim was een jongen die zoveel liefde gaf aan anderen, dat hij niet meer aan zichzelf dacht.” Metejoor speelde voetbal in dezelfde ploeg als Tim.

Daar sloeg het nieuws in als een bom. “Weet je, knuffelen dat was niet echt iets wat wij deden. Er heerste een beetje een machocultuur in het voetbal. Enkel Tim en ik deden dat, iedereen vastpakken.”

“Maar sinds dat moment is iedereen zoveel dichter bij elkaar gekomen. We hebben toen gezegd: ‘Als er iets is, praat erover’. Dat is zo belangrijk.”

Kamp je met donkere gedachten of heb je vragen over zelfdoding, kan je terecht op het gratis nummer 1813 of op de website www.zelfmoord1813.be
 

Tags Metejoor