Metejoor komt met verbluffend nieuws voor fans

door: ASX
Stef Bos en Metejoor in 'Liefde Voor Muziek'
Afbeelding bron: VTM

Vanavond en morgen treedt Metejoor op in een tot de nok gevuld Sportpaleis. Een primeur voor de zanger, het is immers de eerste keer dat Joris Van Rossem (echte naam van de zanger nvdr.) een solo-optreden voorziet in het Antwerpse concertgebouw.

Bij zo’n show komt heel wat kijken en dus heeft Metejoor zich de afgelopen weken en maanden grondig voorbereid op de twee shows. “Ik ben veel meer gaan sporten, heb twee maanden bewust geen alcohol gedronken en uiteraard veel gerepeteerd”, vertelt de zanger aan VTM NIEUWS.

Vijf jaar geleden stond de zanger al eens op het grote podium van het Sportpaleis, maar dan als voorprogramma van Niels Destadsbader. Dat de coach uit ‘The Voice Kids’ nu voor het eerst als hoofdact op de affiche staat, is dan ook een droom die werkelijkheid wordt. “Maar we gaan het nog moeten bewijzen”, klinkt het nuchter.

Fans mogen zich verwachten aan een intiem optreden, dat naar eigen zeggen vooral vocaal, ritmisch en visueel zal zijn. Tot slot heeft Joris nog een leuke primeur voor zijn talrijke fans. “In 2025 sta ik opnieuw in het Sportpaleis, de ticketverkoop start maandag!”