VTM

Dany Verstraeten erg ontroerd: “Dat had ik helemaal niet verwacht”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Dany Verstraeten mag vandaag 65 kaarsjes uitblazen. Dat deed hij niet letterlijk, maar een mooie taart kreeg hij wel uit handen van collega Birgit Van Mol.

Birgit Van Mol is Dany vandaag in naam van de redactie gaan verrassen met een taart. Dat er een hele cameraploeg zou bij zijn had Dany, die al van bij de start van VTM op de nieuwsankerstoel plaatsneemt, niet verwacht.

Gezien de coronamaatregelen werd er uiteraard voldoende afstand gehouden. Dat ‘Dany’ juist geschreven is op de taart, stelt hem gelukkig. “Perfect, zoals het hoort”, zegt hij. Dat Dany weer een jaartje bij zijn leeftijd moet tellen, vindt hij niet erg. “Ik voel me zoals gisteren. Ik lig niet wakker van zo’n datum.”

Graag gezien worden

Dany is wel blij met de aandacht die hij op deze speciale dag krijgt. “Ik word graag ‘graag gezien’”, zegt hij. En dat hij graag gezien wordt, tonen zijn VTM-collega’s én Martine Tanghe met een hartverwarmend filmpje. “Fantastisch. Dat had ik helemaal niet verwacht”, klinkt het.

Aan zijn pensioen denkt Dany nog niet. “Ik ga nog een beetje voortdoen, denk ik. Ik hoop dat het moment dat ik ermee ophoud het door gevoelens bepaald wordt van ‘Oké het is mooi geweest’ en niet door een of andere koude kalender. Mijn gevoel zegt voorlopig: ‘We doen nog even voort’.”