Metejoor trekt een opvallende conclusie: "Niels Destadsbader heeft gezegd dat dat niet klopt"

door: ISL
Metejoor
Afbeelding bron: Instagram

Metejoor zijn carrière zit duidelijk in de lift. Heel Vlaanderen kent Joris Van Rossem door zijn hits als '1 op een miljoen' en 'Rendez-vous'. Ook op tv mochten we kennis maken met de zanger in 'Dancing With The Stars' en 'Een Echte Job'. Daarnaast coacht hij binnenkort jong zangtalent in 'The Voice Kids'. 

Metejoor zijn succes ging zo snel, en dan durft het wel eens gebeuren dat een artiest zijn ego groeit. Al is dat volgens hemzelf absoluut niet het geval. Hij ziet zichzelf nog steeds als een down to earth persoon.

Al heeft elke artiest wel wat ego nodig. Daarover vertelt Metejoor het volgende in Primo: "Niels Destadsbader heeft in een interview eens uitgelegd dat dit niet klopt. Want als je geen ego hebt, schop je het niet ver als artiest. Om voor een volle zaal op een podium te kruipen én daar dan ook van te genieten moet je uit een bepaald hout gesneden zijn.”

Hij voegt daar aan toe dat hij geniet van de aandacht en het applaus, maar hoog van de toren blazen of arrogant uit de hoek komen is niet Metejoors aard.