Michel Van den Brande woedend na wat hij te horen krijgt van Niels Destadsbader: "Degoutant en respectloos"

door: STG
niels destadsbader
Afbeelding bron: Photonews

Niels Destadsbader krijgt het de laatste maanden bijzonder hard te verduren. Na zijn overstap naar de VRT krijgt de zanger regelmatig heel wat kritiek over zich heen. Ook Michel Van den Brande haalt nu uit naar Niels.

Niels Destadsbader maakte vorig jaar de overstap van VTM naar de VRT. Afgelopen zomer presenteerde hij 'Zomerhit', en werd hij ook één van de gezichten in de strijd tegen prostaatkanker.

Het doel van het programma was om mensen bewust te maken over verschillende mannenkankers. Hoewel het programma positief onthaald werd door kijkend Vlaanderen is niet iedereen enthousiast.

In TV Familie reageert Michel Van den Brande dan ook bijzonder scherp. "Acht bekende Vlamingen die uit de kleren gingen. Ik vond het een degoutant idee, dus ik heb er niet naar gekeken", klinkt het. Michel kreeg in zijn jeugd zelf te maken met teelbalkanker.

"Preventie? Oké, maar je mag dit ook niet in het belachelijke trekken. Bij mijn weten heeft Niels Destadsbader nog geen kanker gehad. Pas dan kan je erover klappen. Op Eén hebben ze er een spelletje van gemaakt... Dat vind ik respectloos tegenover mensen die wél kanker gehad hebben", besluit hij.