Miguel Wiels kan woede niet langer beheersen en springt opnieuw in de bres voor Niels Destadsbader

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Niels Destadsbader kreeg de afgelopen tijd veel kritiek te slikken. Sinds zijn veelbesproken overstap van VTM naar de VRT, blijven de grote presentatiejobs voorlopig uit.

Vooral toen ook bekend raakte dat Niels Destadsbader een contract ter waarde van 400.000 euro tekende, was het hek helemaal van de dam. Niels krijgt het bijzonder zwaar te verduren. Iets waar goede vriend Miguel Wiels niet oké vindt. 

Via sociale media nam Miguel het deze week op voor Niels. "Hij is het grootste talent waar ik ooit mee samenwerkte. Punt. Jullie mogen nu wel ‘s gaan ophouden met die mediaspelletjes en dat populistische bashen", schreef hij op Instagram.

"Waren zijn tussenkomsten op het WK het beste dat hij ooit in zijn carrière deed? Misschien niet. Maar om hem daar zo op af te rekenen, vind ik zeer onterecht", reageert Miguel bij Gazet van Antwerpen.

"We hebben het hier over een jongen die in tien jaar tijd stapels MIA’s verzameld heeft, Sportpaleizen gevuld heeft en heel populaire programma’s gepresenteerd heeft. Hij doet één jaar minder populaire dingen en hij krijgt de wind van voren. Give him a break."