Na kritiek op Niels Destadsbader: Miguel Wiels haalt snoeihard uit

door: LHX
Miguel Wiels in VTM Nieuws
Afbeelding bron: VTM

Niels Destadsbader is al meer dan een jaar aan de slag bij de VRT. Toch lijkt het erop dat hij de hoge verwachtingen nog niet heeft kunnen inlossen.

Sinds zijn overstap van VTM naar de VRT is Niels Destadsbader onder meer te zien geweest in 'Zomerhit', in 'Alles in de strijd' en in 'Villa Sporza'. Grote shows of spektakelprogramma's blijven voorlopig nog uit.

Daar komt heel wat kritiek op. In Dag Allemaal laat tv-watcher Jules Hanot weten dat hij Niels' transfer beschamend vindt. Voor hem is het ontzettend pijnlijk dat de VRT maar liefst 400.000 per jaar betaalt voor hem, terwijl een heleboel andere werknemers hun job verliest.

Ook Kurt Van Eeghem vindt het ronduit schandalig. "VRT zou moeten uitgaan van eigen sterktes, maar ze blijven zichzelf maar verder uithollen", klinkt het bij hem.

Het artikel van Dag Allemaal raakt Miguel Wiels, Niels' collega en goede vriend, erg hard. "Jullie mogen nu wel 's gaan ophouden met die mediaspelletjes en dat populistische bashen", fulmineert hij op Twitter. "Hij is het grootste talent waar ik ooit mee samenwerkte. Punt."