Na nieuwe beelden van comeback Linda Mertens: Regi Penxten wil wat kwijt over 'terugkeer' in Sportpaleis

door: COS
Linda Mertens en Regi Penxten
Afbeelding bron: Photonews

Fans van Milk Inc. mogen er nu stiekem wel op kan rekenen: een comeback van Linda Mertens in Vlaanderen lijkt niet ver weg. De zangeres staat weer een tijdje op het podium.

Enkele maanden geleden dook Linda Mertens voor het eerst op op een affiche. Linda lijkt na een verschrikkelijke periode haar grote passie weer op te pikken. Vlaamse fans laat ze wel nog even wachten.

Voorlopig treedt Linda alleen op in Spanje en Engeland. Iedereen hoopt erop dat ze in oktober op het podium van het Sportpaleis zal verschijnen tijdens 'The Return' van Regi Penxten.

Regi houdt nog steeds de lippen stijf op elkaar. "Ik kondig ook geen gasten aan voor mijn show. Ik zeg gewoon niks, je moet maar komen zien. Ik kondig niks aan voor mijn show, geen gasten, niks. Ik sta daar gewoon alleen", lacht hij bij HLN Showbits.

Regi's strategie werkt wel, want het eerst concert is al helemaal uitverkocht. Het kan toch bijna niet anders dan dat Linda terugkeert. Gebeurt dat niet, dan zal Regi met veel misnoegde fans te maken krijgen.