Natalia deelt geweldige foto's van zoontje Apollo: Er valt iedereen iets bijzonders op

door: COS
Natalia en Frederik met hun kinderen Apollo en Bobbi-Loua
Afbeelding bron: Instagram @nataliamusic

Natalia heeft samen met haar partner Frederik twee kindjes. Bobbi-Loua ging maandag voor het eerst naar de kleuterklas, broertje Apollo mag nog een tijdje bij mama en papa blijven.

Het was dinsdag een bijzondere dag voor kleine Apollo. Hij is de laatste maand van zijn eerste levensjaar in gegaan. Op 8 december viert het zoontje van Natalia zijn eerste verjaardag.

Op Instagram staat Natalia met een reeks foto's stil bij het grote moment dat er zit aan te komen. "Wat geniet ik toch elke dag weer. En nooit genoeg, voel ik soms", schrijft de zangeres.

Natalia beseft dat het cliché waar is: de tijd vliegt. "Het gaat snel. Apollo heeft veel weg van zijn zus", klinkt het in de reacties. "Hoe mooi is dat! Hij lijkt echt op zijn grote zus", lezen we nog.

Dat Apollo en Bobbi-Loua veel op elkaar lijken, daar blijken een heleboel van Natalia's fans het mee eens. "Dat wordt juist dezelfde als zijn zus!", reageert iemand nog. "Lijkt sprekend op zijn zusje." En: "Amai, hij lijkt hard op de zus en op jou."

Tags Natalia