Natalia geeft het eerlijk toe over het moederschap: "Het is me dikwijls te veel"

door: COS
Natalia en Apollo
Afbeelding bron: Instagram @nataliamusic

Natalia werd december de trotse mama van een zoontje. Bobbi-Loua heeft met Apollo nu een speelkameraadje.

Op Instagram schrijft Natalia een eerlijk bericht over het moederschap. "Ik ga niet liegen... vers moederschap brengt veel ups en downs met zich mee", klinkt het bij de zangeres. "Tegenwoordig komt alles weer samen en is het me dikwijls te veel."

"Met gebrek aan concentratievermogen en alles vergeten wat er in de vorige minuut gezegd werd. Het fysieke is 1 ding en dat geef ik tijd, ook al doet the body dikwijls pijn, maar het mentale moet altijd maar meedraaien, en dat gaat ook niet, ik sla er tegenwoordig dikwijls naast."

"Het is wat het is, en deze fase gaat ook wel voorbij, maar momenteel wil ik dikwijls in mijn cocon blijven zitten. Toch belangrijk dat dit ook even aan bod komt want, nee ik ben superwoman niet, ik ben gewoon een mama die probeert te overleven in de storm."

"Lang leve mijn liefje die met mij evenveel de struggle tegemoet gaat met volle moed, mijn rechterhand in alles wat het moederschap omhelst", schrijft Natalia nog over Frederik. "Ook dit is mama zijn", besluit Natalia.

Download nu de gratis app van Redactie24 voor het laatste showbizznieuws

Tags Natalia