Natalia heeft een boodschap voor Astrid Coppens: "Dit is waarom ik van je hou"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Maandag werd de tweede aflevering van 'De Verraders' uitgezonden bij VTM. Er moesten al twee bondgenoten het spel verlaten: Inge Onsea en Wendy Van Wanten.

Wendy Van Wanten had zich sinds de start van het spel verdacht gemaakt. Veel mensen dachten dat zij weleens een van de drie verraders zou kunnen zijn en gaven toe haar naar huis te willen sturen. De drie echte verraders gingen daar natuurlijk gewoon in mee.

Astrid Coppens, ook een bondgenoot, vond het niet fair dat iedereen op Wendy zou stemmen zonder dat ze zich had kunnen verdedigen. Ze trok dan ook haar stoute schoenen aan en liet aan de ronde tafel van zich horen. Achteraf maakte ze zich wel een beetje zorgen.

"Ik weet ook niet hoe die verraders op mij gaan reageren vannacht, omdat ik zo wat een klokkenluider ben. Ik heb wel het vizier op mij genomen, maar ineens zag ik het niet meer zitten. Ik dacht: ik moet hier in actie schieten", vertelt Astrid in 'De Verraders'.

Wie ook naar het nieuwe VTM-programma keek, was Natalia. Zij staat natuurlijk als een blok achter haar goede vriendin Astrid. "You go girl! Dit is waarom ik van je hou!", moedigt de zangeres haar aan. "Je weet, de persoon met de grootste ballen aan haar lijf."

Download nu de gratis app van Redactie24 en mis niets over 'De Verraders'

Natalia moedigt Astrid Coppens aan
Afbeelding bron: Instagram @nataliamusic