Natalia heel eerlijk na haar zwangerschappen: "Begon te panikeren"

door: COS
Afbeelding bron: VTM

Natalia gaat er weer tegenaan. De zangeres heeft een zomer vol optredens gepland, waarop ze zich momenteel aan het voorbereiden is.

Natalia heeft zich de afgelopen twee jaar vooral toegelegd op het moederschap. Nu mogen de optredens weer gaan komen. De zangrepetities zijn weer volop gestart, maar ook in de fitness is er volgens Natalia werk aan de winkel.

"Behoud je visie en houd je ogen op het doel. Bedankt daarvoor, The Rock", schrijft Natalia bij een fitnessfilmpje op Instagram. "Langzaam weer in shape komen voor mijn zomershows! Begon een beetje te panikeren na onze repetitie (die trouwens super ging!)."

"Zingen gaat goed, maar mijn lichaam heeft een zetje nodig, dus geen tijd te verliezen! Zes maanden postpartum, maar ik ga ervoor! Tot snel in de arena om wat plezier te hebben!", aldus de zangeres.

Aan aanmoedigingen van haar fans geen gebrek. "Let's go mama!", klinkt het bij Élodie Ouedraogo. Ook Laura Tesoro moedigt haar collega aan. "Goed bezig, geweldig!", klinkt het bij een fan. "Respect!"

Tags Natalia