Natalia kan er met haar hoofd niet bij en doet haar beklag: "Waarom is dat nodig?"

door: LHX
Natalia in 'The Voice'
Afbeelding bron: VTM

Na zeven jaar wachten heeft Natalia weer een album uitgebracht, 'Hallelujah To The Beat'. Eén van de 13 nummers erop valt wel heel erg op: 'I Don't Care (What The Webtrolls Say)'.

In 'I Don't Care (What The Webtrolls Say)' brengt Natalia een niet mis te verstane boodschap. Ze maakt duidelijk dat ze zich niets aantrekt van alle commentaren op sociale media. 

Het is iets dat ze altijd al een beetje heeft gehad, maar dat ze ook geleerd heeft tijdens haar jaren in de spotlights. De meeste negatieve reacties raken haar niet zo hard, maar ze zetten haar wel aan het denken.

"Ik denk van: dat is zo raar dat die persoon die commentaar wil geven", zegt ze tegen Het Laatste Nieuws. "Daar zit toch helemaal niemand op te wachten? Zouden die dat weten? Waarom zou je dat doen? Waarom is het nodig om mensen te kwetsen?"

Het enige dat ze weet, is dat negatieve energie veel vermoeiender is dan positieve energie. Ze kan dan ook niet anders dan veronderstellen dat de haters zelf erg moe en ongelukkig zijn. "Dat vind ik wel spijtig", klinkt het

Tags Natalia