Niels Destadsbader begaat gigantische blunder

door: COS
niels destadsbader
Afbeelding bron: Photonews

Elke weekdag is er de Eén-quiz 'De dag van vandaag'. Drie bekende gezichten vormen in de quiz van Bart Cannaerts en Fien Germijns een team.

Dinsdag werd er in 'De dag van vandaag' gequizd door het team van 'The Greatest Dancer': Aster Nzeyimana, Siska Schoeters en Niels Destadsbader. De eerste vraag die Bart Cannaerts telkens vraagt, is hoe de dag van de quizzers geweest is.

"Ik heb eigenlijk vooral in de auto gezeten vandaag. Ik had vanmorgen al vrij vroeg een afspraak in Nederland, samen met mijn heel goede vriend Miguel Wiels, omdat we afgesproken hadden met een andere componist om iets te schrijven", begint Niels zijn verhaal.

"Nu, we hadden afgesproken in de Sint-Jansdreef. Dat is een bekende straat in Nederland. Hij belt mij en vraagt waar ik zit. Ik zeg in Haasdonk. 'Oeh, dan zit je voor op mij, want ik vertrek nu pas vanuit Beervelde', zegt hij. 'Geen probleem, dan wacht ik wel.'"

Intussen is er wat tijd verstreken en belt Miguel Niels met de vraag waar hij is. Hij ziet hem immers nergens staan. "Wielske, ik moet nog veertig minuten rijden", reageert Niels. "Dat kan niet, want ik ben na jou vertrokken. Waar zit jij?", vraagt Miguel.

"Ik zeg: 'Ik heb Sint-Jansdreef ingegeven in mijn gps.' 'In den Bosch?', vroeg hij. Bleek dat ik naar Hilversum aan het rijden was. In plaats van 40 minuten te vroeg was ik een uur te laat", zegt Niels. "Laat ons zeggen: ik zit al van het begin van de dag achter op schema."