Niels Destadsbader doet harten sneller slaan met knappe foto's: "Die blik!"

door: LHX
Niels Destadsbader
Afbeelding bron: Instagram @niels_destadsbader

Het is geen geheim dat Niels Destadsbader een deel van zijn succes te danken heeft aan zijn looks. Dat bewijst hij nog maar eens, met een reeks nieuwe foto's.

Uiteraard is Niels Destadsbader een uitstekend zanger, presentator en acteur, maar het valt niet te ontkennen dat zijn looks bijdragen aan zijn populariteit. De grote aantallen vrouwelijke fans die hij heeft, liegen er niet om.

Dat blijkt ook wanneer hij op Instagram enkele nieuwe foto's deelt. "Ik mocht nog eens model spelen op het werk", schrijft hij erbij. "Maar ik weet achteraf nooit goed welke foto nu de leukste is. Welke van de vijf zou jij kiezen?"

Dat klinkt als vissen naar complimenten, maar het werkt. Zijn volgers reageren massaal. "Oh, allemaal", schrijven ze. "Prachtig ben jij."

Vooral de eerste foto kan zijn fans bekoren. Het is de meest serieuze van de vijf. "Die blik!" klinkt het. "Echt een topmodel."

Er zijn echter niet alleen vrouwen die reageren. "Mooie man", klinkt het bij Davy Gilles. Ook Kees Destadsbader, de vader van Niels, laat van zich horen. "De eerste foto, die serieuze blik...", vindt hij. "Maar de andere zijn ook heel mooi."