Niels Destadsbader heeft een belangrijk besluit genomen over zijn kinderwens nu hij peter geworden is

door: STG
Niels Destadsbader in 'De Ideale Wereld'
Afbeelding bron: VRT MAX

Niels Destadsbader is eergisteren voor de derde keer peter geworden. Een belangrijke gebeurtenis die de zanger doet nadenken over zijn toekomst.

Niels Destadsbader beleeft liefdevolle dagen. Dinsdag is hij voor de derde keer peter geworden. Naast het peterschap van Georges en Marie, de twee kindjes van zijn broer Kevin, komt daar nu ook nog Dréetje bij.

Dréetje is het dochtertje van Nele, de toenmalige vriendin van Niels. "Neleke en ik zijn zes jaar een koppel geweest, vier jaar samengewoond. We zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan en dat zijn we ook altijd gebleven", schreef Niels op Instagram.

"Tot ze mij twee maanden geleden vroeg om peter te worden van haar dochtertje. Tranen. Van trots. Trots en blijdschap", klinkt het trots. Deze gebeurtenis doet de zanger ook nadenken over zijn toekomst. Hij heeft dan ook een belangrijk besluit genomen over zijn kinderwens.

"Goh, ik heb haar net nog in mijn armen gehad en ze is zo lief... Maar twee kamers daarnaast was er dan een kind zo hard aan het huilen en de boel aan het afbreken... Dan denk je toch, als je in de lift staat, 'ik wacht toch nog efkes'", lacht Niels bij QMusic.