Niels Destadsbader heeft fantastisch nieuws over ex-vriendin: "Tranen van trots en blijschap"

door: COS
Niels Destadsbader
Afbeelding bron: Instagram @niels_destadsbader

Niels Destadsbader heeft fantastisch nieuws gedeeld op Instagram. De zanger is opnieuw peter geworden. Deze keer van een heel bijzonder baby'tje.

Niels Destadsbader had jarenlang een relatie met Nele uit zijn geboortestreek rond Deerlijk. In 2017 sprong hun relatie af, maar ze bleven erg goede vrienden. Nu is de zanger en presentator peter geworden van Neles dochtertje Dréetje.

"Zes jaar een koppel geweest, vier jaar samengewoond. Als goeie vrienden uit elkaar gegaan en dat onderweg ook altijd gebleven. Tot ze mij twee maanden geleden vroeg om peter te worden van haar dochtertje", schrijft Niels op Instagram.

"Tranen. Van trots. Trots en blijdschap. Omdat we onderweg altijd respect bleven hebben voor elkaar. Omdat we nog altijd dankbaar zijn voor de kansen die we elkaar toen hebben gegeven. En omdat we mekaar altijd graag zullen blijven zien."

"Super trots op ons, Neleke. En nog meer op jou. Ook heel blij voor jou, papa Bowie. De meisjes zijn in goeie handen. En ik? Ik ben nu al helemaal verliefd op ons Dréetje", aldus Niels Destadsbader. Hoe mooi!