Niels Destadsbader heeft iets bijzonders aan te kondigen

door: LHX
Niels Destadsbader
Afbeelding bron: Instagram @niels_destadsbader

Het is zover: VRT 1 heeft bekendgemaakt welke tv-programma's we in het voorjaar kunnen verwachten. Uiteraard zal ook Niels Destadsbader op het scherm te zien zijn.

In 2024 zet VRT 1 opnieuw in op een breed aanbod voor alle leeftijden. Er zijn heel wat bijzondere programma's die een nieuw seizoen krijgen, zoals 'Hotel romantiek', 'Durf te vragen', 'Restaurant misverstand', 'Kamp Waes', 'Dertigers', 'Andermans zaken' en 'Château Planckaert'.

Daarnaast zijn er ook enkele gloednieuwe programma's. Over eentje daarvan schrijft Niels Destadsbader in zijn Instagramverhaal.

(Lees verder onder de post.)

"De afgelopen maanden heb ik ontzettend hard en graag gewerkt aan dit programma", begint hij. "Zo blij om te kunnen zeggen dat we het bijna met jullie kunnen delen."

Het programma in kwestie heet 'Ik vraag het aan'. Daarin gaat hij met verschillende bekende gezichten op zoek naar de liedjes die een blijvende indruk op hen hebben nagelaten. 

In de show, die dit najaar is opgenomen met een livepubliek, brengt een verrassende artiest een versie van de song, mét liveband. Ook komen Niels en de kijkers het persoonlijke, grappige of soms emotionele verhaal achter de song te weten.

Naast 'Ik vraag het aan' is er nóg een programma waarin Niels zijn opwachting maakt. "Er is nog leuk nieuws!", klinkt het. "Want op woensdag 24 januari presenteer ik in het Sportpaleis... de MIA's!"

Niels Destadsbader
Afbeelding bron: Eén