Niels Destadsbader heeft wel erg slecht nieuws voor zijn fans: "Bewuste keuze"

door: STG
Niels Destadsbader
Afbeelding bron: Photonews

Zaterdag konden we eindelijk kijken naar de eerste aflevering van ‘The greatest dancer van Vlaanderen’. En dus kregen we ook Niels Destadsbader terug op televisie te zien. Toch deelt de zanger nu erg somber nieuws voor zijn fans.

Er is de voorbije weken erg veel gezegd en geschreven over Niels Destadsbader. Vorig jaar maakte hij de overstap van VTM naar VRT, maar echt grote presentatieklussen blijven tot nu toe nog uit. 

Ook over zijn zangcarrière heeft de zanger dit jaar een belangrijk besluit genomen. Wie Niels aan het werk wil zien moet dit jaar afzakken naar de theaters. Niels zal er samen met Miguel Wiels optreden. Hij verklapt er al meer over in Story.

"Het belooft een intieme show te worden met de grootste hits, maar we brengen ook eigen versies van internationale covers. En we vertellen veel verhalen over onze vriendschap. Het publiek zal ons nog beter leren kennen”, zegt Niels.

Toch heeft hij ook slecht nieuws voor zijn fans. Zo staat er dit jaar geen concert in het Sportpaleis gepland. "Een bewuste keuze”, zegt Niels.

“Na drie jaar hadden we het gevoel dat we eens een jaartje moesten overslaan om de mensen weer goesting te doen geven”, klinkt het. Al verklapt hij al wel dat er een nieuw album zit aan te komen.