Niels Destadsbader krijgt opvallend advies van zijn boekhouder na peterschap

door: STG
Niels Destadsbader
Afbeelding bron: Eén

Niels Destadsbader is gelukkiger dan ooit. Eergisteren werd hij voor de derde keer peter van het kindje van zijn toenmalige vriendin.

Niels Destadsbader zit momenteel op een roze wolk. De zanger is eergisteren voor een derde keer peter geworden. Eerder nam hij ook al het peterschap op van George en Marie, de kindjes van zijn broer Kevin.

“Neleke en ik zijn zes jaar samen geweest en hebben ook vier jaar samengewoond”, vertelde Niels eerder al in Het Laatste Nieuws.. “We hebben zoveel meegemaakt samen en zijn altijd goede vrienden gebleven. Aan onze liefde voor elkaar verandert er niks, alleen de noemer is veranderd.”

Bij QMusic gaf hij gisteren meer uitleg. “Er zijn veel koppels die uit elkaar gaan en elkaar nadien niet meer horen. Maar als je samen zoveel hebt meegemaakt en je hebt zo’n nauwe band, waarom zou je dat dan allemaal weggooien?” 

Wanneer DJ Fierens hem vraagt of Niels een limiet heeft ingesteld op het aantal petekinderen is zijn besluit duidelijk. "Ik niet, maar mijn boekhouder wel", lacht Niels.