Niels Destadsbader maakt zich opvallende bedenking over K3: "Dan hadden ze gewonnen"

door: COS
Marthe, Julia en Hanne van K3
Afbeelding bron: Photonews

Op zaterdag 20 augustus komen we te weten wie dit jaar dé hit van de zomer heeft gescoord. Er blijven nog tien finalisten over bij 'Zomerhit'.

Wie 'Zomerhit' niet zal winnen, is K3. De groep was tot verbazing van velen zelfs niet genomineerd met het zomerse 'Mango Mango'. En ook CAMILLE is er niet bij. Zij bracht haar nummer 'Geen Tranen Meer Over' te laat uit.

Presentator én finalist Niels Destadsbader vindt het jammer dat er geen nominatie voor hen was. "Het zijn artiesten die een groot publiek aanspreken en dat proberen we ook te doen met het programma", zegt Niels bij HLN Showbits.

Bij K3 is het zo dat 'Mango Mango' te weinig gedraaid werd op de radio. "Hadden ze bijvoorbeeld 'Waterval' gehad, dan hadden ze volgens mij gewoon die overwinning gehaald. Maar dat weet je nooit op voorhand", zegt Niels.

De presentator probeert het positief te bekijken voor de K3'tjes. "Het goede nieuws is: K3 gaat nog dertig jaar bestaan. Misschien nog in zes verschillende formaties, maar ze gaan nog heel lang bestaan", aldus Niels.