Niels Destadsbader moet plots iets bekennen over zijn ex-vriendinnen

door: COS
Niels Destadsbader
Afbeelding bron: Instagram @niels_destadsbader

Niels Destadsbader zag zijn relatie met Julie onlangs op de klippen lopen. De presentator/zanger was al zo'n zeven jaar samen met de visagiste.

Niels Destadsbader stelde ons eind 2020 voor het eerst voor aan zijn vriendin Julie, een knappe blondine. Op vlak van uiterlijk blijkt zij een goed voorbeeld van Niels' type, want dat heeft hij wel degelijk. "Amai, dat is niet normaal. Als je mijn exen naast elkaar zet, dat is waanzin. Dat zijn precies allemaal zussen", zegt Niels in '22 Minuten Stomme Vragen'.

"Maar dat is het goede nieuws: al mijn exen zijn mijn beste vriendinnen. Ik ben van twee exen getuige geweest van een trouw, ik ben van een ex peter van haar kind. Op dat vlak doen we het allemaal goed", zegt Niels in de MNM-podcast.

"Maar dat betekent dus ook dat die af en toe samen komen. Ik heb zo ooit eens bij collega's een spelletje gespeeld. Ik zei: 'Er komen straks zeven vrouwen, één daarvan is geen ex. Wie is het?' En er was dan één bruinharige bij."

"Ik heb op een of andere manier - ik weet niet hoe dat komt - een ongelofelijk zwak voor blonde vrouwen. Ik kom binnen in een ruimte en da's heel raar, maar mijn hersenen zijn zo ingesteld dat ik eerst die vrouwen zie en dan als ik daar niet helemaal mijn goesting zou vinden, dan pas de andere. Da's raar, hè. Da's waanzin."