Niels Destadsbader ontroerd door prachtig gebaar van zijn ex

door: LHX
Niels Destadsbader
Afbeelding bron: VRT

Momenteel is Niels Destadsbader single, maar met veel van zijn exen heeft hij nog een mooie vriendschap. Eén van die exen is Nele.

"Als je samen dingen hebt meegemaakt die een deel zijn geworden van je persoonlijkheid, of als je partner zoveel voor je heeft gedaan dat je nu staat waar je staat, dan vind ik het heel normaal dat die persoon een belangrijk deel van je leven blijft", zegt Niels Destadsbader in de podcast '22 minuten stomme vragen'.

Een goed voorbeeld is zijn ex-vriendin Nele, met wie hij zes jaar samen was. Ze vertrok bij hem omdat ze graag kinderen wilde, terwijl hij daar zelf nog niet klaar voor was.

"Bij de geboorte van haar tweede kindje, Dré, heeft ze samen met haar vriend Bowie, een supertoffe gast, aan mij gevraagd om peter te worden. Ik vond dat zó'n mooi moment, omdat dat aantoonde dat we elkaar het geluk zo hard gunnen."

Nele stelde die vraag op een wel héél bijzondere manier. Niels moest een koptelefoon opzetten, omdat ze zogezegd een liedje voor haar werk had moeten maken dat ze aan hem wilde tonen.

Ze had een tekst gemaakt op '1 op een miljoen' van Metejoor, waarin ze hun mooie vriendschap beschreef en duidelijk maakte dat zij en Bowie zich geen betere peter zouden kunnen inbeelden. "Ik begon te blèten natuurlijk, niet normaal", herinnert hij zich.