Niels Destadsbader presenteert straks 'Zomerhit': 'Of ik nu zelf nog kan winnen?'

door: COS
Niels Destadsbader
Afbeelding bron: Photonews

Aan muziek geen gebrek komende zomer. VTM brengt 'Tien Om Te Zien' terug en op Eén is er een gloednieuw 'Zomerhit'-programma met Niels Destadsbader en Siska Schoeters als presentators.

Niels Destadsbader gaat bij de VRT aan de slag op de radio, maar ook op televisie. Met 'Zomerhit' als zijn eerste programma bij de openbare oproep. Daarnaast blijft Niels natuurlijk ook zanger en hij heeft een nieuwe zomersingle uit: 'Ik Neem Er Eén'.

Het nummer zou zomaar eens kans kunnen maken op de 'Zomerhit'-trofee, maar kan dat wel nu Niels de presentator is? Het zou wat raar zijn als Niels moet roepen: 'En de winnaar is... ikzelf!' "Stel nu dat het zou gebeuren - wat ik me niet direct kan inbeelden - dan is er natuurlijk nog altijd Siska Schoeters", zegt Niels bij Qmusic.

Elk jaar maakt Niels een zomersingle. "Dus ik denk: waarom zou ik het niet doen. Maar er zijn zoveel andere goede kandidaten, het zou me verbazen", zegt Niels. "Ik houd er ook geen rekening mee. We zien het wel op het moment zelf, mocht het zover komen."

"Het belangrijkste is dat er weer een groot podium is voor Vlaamse artiesten om eindelijk terug hun muziek te laten horen. Het zijn er veel en er zit heel veel goeds tussen", besluit Niels Destadsbader.