Niels Destadsbader verrast iedereen met ongelooflijk nieuws

door: COS
Niels Destadsbader
Afbeelding bron: Eén

Niels Destadsbader kondigde maandag aan dat hij 'De Warmste Week' dit jaar zal presenteren. Nu heeft Niels nog meer fantastisch nieuws.

Studio 100 herneemt volgend jaar de spektakelmusical '14-18'. Vandaag werd de cast voorgesteld. Naast Jelle Cleymans en Jonas Van Geel, die hun rol van Jan en Fons hernemen, zal ook Niels Destadsbader een hoofdrol krijgen.

Niels neemt de rol van Albert voor zijn rekening. Tien jaar geleden gaf Bert Verbeke gestalte aan dat personage. Nieuwe gezichten zijn ook Sandrine Van Handenhoven die Anna zal spelen en Remi De Smet uit 'K2 zoekt K3' die de rol van Kamiel vertolkt.

Niels was de afgelopen jaren vooral actief als zanger en presentator. Acteren is al een tijdje geleden. Met musical heeft hij al wat ervaring. In 2007 en 2008 speelde hij namelijk Suske in de 'Suske & Wiske'-musicals. 

"Bij Studio 100 is veel begonnen. Ik heb hier mijn eerste grote kans gekregen om tv te mogen maken bij 'Amika', later nog bij 'K3 zoekt K3'. Ik ben superblij en trots om hierin te mogen stappen", zegt Niels aan HLN.

Jelle en Jonas zullen niet alle voorstellen de hoofdrollen van Jan en Fons voor hun rekening nemen. Jonge talenten  Yanni Bourguignon uit 'Familie' en Jérémie Vrielynck zullen de rollen ook vertolken.