Niels Destadsbader wil nog iets kwijt over zijn breuk met Julie

door: LHX
Niels en Julie
Afbeelding bron: Instagram @niels_destadsbader

Toen Niels Destadsbader de overstap maakte van VTM naar de VRT, kwam hij in een heuse mediastorm terecht. Alsof dat nog niet genoeg was, liep ook zijn relatie op de klippen.

Naar de buitenwereld hield hij zich altijd sterk, maar nu de storm is gaan liggen, durft Niels Destadsbader toe te geven dat alle kritiek die hij over zich heen heeft gekregen, hem erg geraakt heeft.

"Die periode heeft littekens nagelaten en ik hoop dat ik binnen een paar jaar kan zeggen dat ik er sterker ben uitgekomen. Maar daar zijn we nog niet", zegt hij in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

Zijn professionele problemen vielen helaas ook samen met een lastige periode op privévlak. Hij en zijn vriendin Julie gingen uit elkaar na een relatie van maar liefst zeven jaar. 

Niels gaat nooit graag in op zijn liefdesleven, maar hij wil toch nog kwijt dat hij zeven jaar pluspapa is geweest. "Afscheid nemen van iemand in een liefdesrelatie is sowieso heel moeilijk. Maar als dat een afscheid van twéé mensen is, die je héél graag gezien hebt, is dat dubbel zo zwaar", vertelt hij.

Inmiddels heeft hij wel al wat tijd gehad om alles te verwerken en voelt hij zich een stuk beter. "Ik heb nog moeilijke momenten, zoals zij dat ook nog zullen hebben, denk ik", klinkt het.