Niels Destadsbader zit met een probleem

door: LHX
Niels Destadsbader
Afbeelding bron: Eén

De zangcarrière van Niels Destadsbader staat momenteel op een laag pitje. Daar is een goede reden voor.

Vanaf deze zomer speelt Niels Destadsbader een van de hoofdrollen in de vernieuwde Studio 100-musical '14-18'. Het is voor hem een heel avontuur.

Al jarenlang wil hij eens aan een van de spektakelmusicals meedoen, maar het is nog nooit uitgekomen. Nu is het eindelijk zover.

Hij is er dus helemaal klaar voor, maar beseft wel dat het een enorme uitdaging wordt. Tijdens de perspresentatie van de musical botste hij namelijk al op een probleem, vertelt hij aan Humo.

Voor zijn rol heeft hij een snor nodig, maar de plaksnor die hij gebruikte begon halverwege de dag al naar scheef te hangen. Zelf heeft hij nog nooit een snor gehad, dus hij weet niet eens of hij er wel een kán laten groeien. Dat wordt dus nog heel spannend...

Waar hij ook niet helemaal gerust in is, is het feit dat het grondplan voor de musical ongelofelijk ingewikkeld is. Naar eigen zeggen zijn zijn oriëntatie- en coördinatievermogen een ramp, dus ook dat wordt niet makkelijk.

"Met die rijdende tribunes in '14-18' moeten alle castleden precies op het juiste moment de juiste route lopen. Ben je niet op tijd weg en botst de tribune tegen je aan, dan komt de hele productie stil te liggen", klinkt het.