Niet simpel: K3'tje Hanne Verbruggen staat voor enorme uitdaging met de kleine Julien

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Massaal veel K3-fans kijken ernaar uit: in februari gaat de musical 'De 3 biggetjes' in première. Er staat een lange reeks shows gepland.

Vanaf februari wordt het ontzettend druk voor de K3-meisjes. Er staan in totaal meer dan honderd shows gepland. Na een relatief rustige periode is het dus weer werken geblazen.

Vooral voor Hanne zal het ongetwijfeld een ingrijpende verandering zijn. Zij beviel bijna een jaar geleden immers van haar eerste kindje, het jongetje Julien. 

Toch is ze optimistisch: tijdens de afgelopen tour is het al goed gelukt om het moederschap te combineren met de vele optredens. Soms ging Julien met haar mee, backstage.

"Dus ik denk dat hij af en toe wel mee gaat komen en achter de schermen zal zijn", zegt ze tegen Het Laatste Nieuws. "Dat is al altijd gelukt, dus ik denk dat dat allemaal wel goed komt."

Ze benadrukt dat ze veel steun krijgt, en dat ze tijdens de week altijd enkele vrije dagen heeft. "Hij gaan in het weekend waarschijnlijk meekomen, en dan ben ik op maandag en dinsdag thuis en kan ik gewoon mama zijn."