Pommelien Thijs zorgt voor sensationele wending na haar vijf gewonnen MIA’s

door: PMN
Pommelien Thij
Afbeelding bron: Photonews

Het was woensdagavond één grote triomftocht voor Pommelien Thijs op de MIA’s. Ze ging met vijf beeldjes aan de haal. Dat is een heel straffe prestatie.

Het was vijf keer prijs voor Pommelien Thijs tijdens de uitreiking van de MIA’s. De zangeres heeft dan ook een fenomenaal jaar achter de rug. Met ‘Erop of Eronder’ scoorde ze een heel grote hit. Ze bracht met ‘Per Ongeluk’ ook haar eerste album uit.

Pommelien doet het overigens ook heel goed in Nederland. Leg alle puzzelstukjes samen en Radio2-presentator Peter Van de Veire komt op een idee. Hij legt het voor aan haar.

“Volgend jaar neemt de VRT weer deel aan het Eurovisiesongfestival”, bedenkt Peter zich. “Pommelien, zou jij voor ons land willen deelnemen?”

De zangeres staat daar niet weigerachtig tegenover. “Misschien”, antwoordt ze. “Voorlopig heb ik nog geen plannen in die richting, maar ik vind Eurosong nog altijd leuk.”

Er is dus hoop dat Pommelien volgend jaar ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. “Je hebt nog een jaar de tijd om erover na te denken”, besluit Peter.