Regi niet blij met wat hij van verloofde Kristel te horen krijgt over gezinsaanvulling

door: COS
Regi en vriendin Kristel
Afbeelding bron: Instagram @realregi

Regi Penxten was woensdagochtend te gast bij Peter Van de Veire en Kim Van Oncen in 'Goeiemorgen Morgen!'. Regi blijkt geen grote hondenvriend te zijn.

"Ik ga er mij waarschijnlijk niet populair mee maken, maar het moet van mijn hart. Ik wil de totale, volledige afschaffing van het zinnetje: 'Hij doet toch niks'", zegt Regi Penxten. Hij heeft het over honden en hun baasjes.

"Er zijn heel veel hondenbaasjes die het perfect doen. Die houden hun hond aan de leiband. Maar er zijn er ook waarvan de honden los zijn. Ik heb nogal redelijk veel schrik van honden. Ik lees ook elke dag berichten in de krant van mensen in het ziekenhuis, omdat 'hij toch niks deed'."

"Je toekomstige vrouw houdt wel van hondjes", merkt Peter Van de Veire op. "Och ja, nee. Zeg niet dat ze nog een boodschap ingesproken heeft", klinkt het bij Regi. Ja, hoor.

"Lieve schat, man van mijn leven, mooiste man die ik ooit gezien heb, wat zou je ervan vinden als we zo een klein pomeriaantje zouden nemen, als gezinsaanvulling?", klinkt het bij Kristel.

"Ken je dat? Da's zo 3 cm en dat zegt: 'Kef!' Echt een megastoere hond. Dus Kristel wilt graag een hond. Zie je mij al met zo'n minihondje? Als ik erop trap is hij stuk", bedenkt Regi zich.

Tags Regi