Regi Penxten doet straffe onthulling na verloving met Kristel: "Gaat bij ons niet zo zijn"

door: COS
Regi Academy - Regi Penxten_1.jpg
Afbeelding bron: VTM

Regi Penxten verraste iedereen deze week. Twee maanden nadat de dj ons voorstelde aan vriendin Kristel vroeg hij haar in Zuid-Afrika ten huwelijk.

Regi Penxten regelde in Zuid-Afrika een picknick voor Kristel. Het hotel had op een matras op het strand bloemetjes en champagne klaargezet. Tot dan had Kristel geen idee dat er iets zou gebeuren.

"Maar ze merkte wel aan mij dat ik mega anders en zenuwachtig was al heel de dag", vertelt Regi op Qmusic. "Er was niets met mij aan te vangen. Ik was zo nerveus. Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest."

Het is allemaal best snel gegaan voor Regi en Kristel. "Ik vind dat als het helemaal klopt, dan moet je niet zitten wachten, hè. Komaan, go! Niet wachten op de goede tijden", zegt de dj.

Het huwelijk wordt er wellicht een met heel veel champagne. "Ik kan er nog niet te veel over zeggen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik niet te lang ga wachten."

"Het gaat niet zo zijn dat we twee jaar nodig hebben om uitnodigingen af te drukken. Dat gaat bij ons niet zijn. Het gaat vooruit gaan." Of het huwelijk er dit jaar dan nog zal komen? "Zo erg nu niet, maar het moet toch niet lang duren."

Tags Regi