Regi Penxten komt tot besef na huwelijksaanzoek: "Beetje schoolfeest-achtig"

door: STG
Regi en vriendin Kristel
Afbeelding bron: Instagram @realregi

Regi is weer gelukkig in de liefde. Twee maanden geleden stelde hij ons voor het eerst aan Kristel voor. Nu is hij klaar voor een nieuwe stap.

Twee maanden nadat ze hun relatie bekendmaakten, zetten Regi en Kristel nu een nieuwe stap: ze zijn verloofd. In een Instagrampost liet Regi eerder deze week al dat nieuws op ons los. Bij Qmusic geeft hij meer details over het aanzoek in 'Radio Regi'.

"We zijn naar Zuid-Afrika gegaan en ik had de eerste twee dagen een hotel aan de mooiste kuststreek geboekt. Een kamer met zicht op zee op het strand", steekt Regi van wal.

"Ik was heel zenuwachtig de tweede dag. Kristel had het ook door. Ze zag aan mij dat er iets niet juist was", vertelt Regi bij Qmusic. "We worden wakker 's morgens. Wanneer Kristel naar de opgaande zon kijkt vraagt ze zich af wat ze aan het klaarzetten waren op het strand."

De picknick kon uiteindelijk toch doorgaan. "Toen heb ik haar gevraagd om te gaan rechtstaan. Dan heb ik mijn ingestudeerde speech afgevuurd. Het was een beetje schoolfeest-achtig zoals ik het heb voorgedragen, maar ik heb gezegd dat ik de beste echtgenoot wil zijn", klinkt het.

Tags Regi