Regi Penxten zwaar onder vuur na opmerkelijke uitspraken over zijn dochters

door: COS
Regi in 'Het Huis'
Afbeelding bron: VRT

Maandag was er de laatste aflevering van 'Het Huis'. Eric Goens ontving Regi Penxten als laatste gast in zijn huis.

Regi Penxten had het in 'Het Huis' onder meer over zijn huwelijksbreuk met Elke Vanelderen en hoe zijn passie voor muziek die breuk eigenlijk veroorzaakt heeft. Bepaalde uitspraken over zijn gezin en dochters zijn bij heel wat kijkers in het verkeerde keelgat geschoten.

"Persoonlijk kon deze aflevering me niet zo boeien. Er is jammer genoeg precies maar 1 belangrijk ding in zijn leven waar alles moet voor wijken en dat is zijn carrière", klinkt het. "Lijkt nog altijd een man op zoek naar meer succes, blijft zijn werk het belangrijkste vinden en af en toe zijn dochters."

"'Als er geen muziek meer is, zijn mijn kinderen het allerbelangrijkste' Gaat dat genoeg zijn? 'Wanneer is er geen muziek meer?' 'En als het rustiger is, hoop ik meer tijd met mijn kinderen door te brengen'. Nu zijn ze dus duidelijk niet genoeg", merkt nog een misnoegde kijker op.

"Het is de eerste keer van alle afleveringen over alle seizoenen heen dat ik echt moeite heb moeten doen om tot het einde uit te kijken. Wat een uitspraken dat die vent doet! Zijn liefde voor muziek gaat duidelijk veel verder dan de liefde voor zijn gezin en kinderen."

Tags Regi