Samenwerking met Julia Boschman in K3 loopt anders dan verwacht: "Dachten we allemaal"

door: LHX
K3
Afbeelding bron: VTM

Sinds eind november is Julia Boschman de opvolgster van Klaasje Meijer in K3. Volgens veel mensen paste ze perfect in het plaatje. Het lijkt erop dat de K3'tjes zelf dat ook zo aanvoelen.

In de K3-vlog kunnen we zien hoe de meisjes een dagje naar Nederland gaan voor opnames van 'Marble Mania'. De presentator van dienst is Kürt Rogiers, die ook in 'K2 zoekt K3' die job voor zijn rekening nam. Het weerzien is erg hartelijk.

Wanneer Kürt de K3'tjes vraagt hoe het voelt om met z'n drieën samen te werken, is het Julia Boschman die antwoordt. "Eigenlijk heel normaal, dat voelt eigenlijk al heel casual", zegt ze.

Ook Hanne Verbruggen vindt dat. "Wij dachten allemaal dat het wennen zou zijn", klinkt het bij haar. "Zo van: wanneer gaan we de eerste ongemakkelijke stilte hebben? Maar dat is eigenlijk niet zo."

Marthe De Pillecyn beaamt dat en merkt op dat ze al meteen een rustigere kant van Julia hebben leren kennen. Dat toont volgens hen aan dat de drie zich erg op hun gemak voelen in elkaars gezelschap, net als het feit dat ze onderweg in de auto allemaal een dutje hebben gedaan.