Zorgen voor Niels Destadsbader: Dit is er aan de hand

door: LHX
Niels Destadsbader in 'De Ideale Wereld'
Afbeelding bron: VRT MAX

Momenteel is Niels Destadsbader te zien in het gloednieuwe 'Ik vraag het aan'. De eerste aflevering was alvast een groot succes.

Na een moeilijke periode waarin hij heel wat kritiek te verwerken kreeg, is Niels Destadsbader helemaal terug. Hij is uit een diep dal geklommen, en vandaag gaat het weer goed met hem.

Toch kan het altijd nog beter. Zo hoopt hij weer gelukkig te worden in de liefde. Ook wat zijn ouders betreft, is hij niet zorgeloos.

"Ze beginnen toch op een leeftijd te komen dat ze af en toe wat kwaaltjes krijgen en dat het allemaal niet meer zo vlotjes als vroeger gaat", vertelt hij aan Flair. Dat geeft hem wel wat kopzorgen.

Zijn vader laat het altijd gauw merken als er met hem iets scheelt, dus daar is Niels op zich wel gerust in. "Als hij zegt dat zijn rug wat pijn doet, dan denk ik: oké, het zal wel meevallen."

Bij zijn moeder, daarentegen, vindt hij het moeilijk om te weten wat er precies speelt. "Mijn mama spreekt nooit over pijn, dus als zij zegt dat ze last heeft, weet ik dat het serieus is!", klinkt het.