André Hazes en Rachel hebben bijzonder groot nieuws dat meteen op veel kritiek kan rekenen

door: STG
André Hazes en Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

Volgend jaar maakt André Hazes eindelijk zijn comeback. Dat liet de zanger al eerder weten. Daarover heeft hij nu leuk nieuws.

Een tijdje geleden maakte André Hazes al bekend dat hij terug zou gaan optreden. Een moment waar heel wat mensen nu al naar uitkijken. André stond al even niet meer op een podium, omdat hij worstelde met een burn-out en verschillende verslavingen.

Intussen gaat het weer beter met André en heeft hij leuk nieuws te melden over zijn comeback. Die zal plaatsvinden in maart van volgend jaar tijdens 'Holland Zingt Hazes'. 

Dat is een grote show waar verschillende Nederlandse artiesten komen optreden om een eerbetoon te brengen aan André’s overleden vader. De shows vinden plaats in de Ziggo Dome op 11 en 12 maart, maar Rachel deelt nu meer nieuws.

Op Instagram deelde ze dan ook een opvallende post. “Wegens groot succes: een extra show op zaterdag 18 maart”, schrijft ze. Nieuws dat vooral bij Yvonne Coldeweijer de wenkbrauwen doet fronsen. “Wegens succes?”, klinkt het op haar verhaal. “De andere twee zijn nog niet eens uitverkocht", klinkt het lachend.

 

 

yvonneInsta10112022.jpg
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne