'André Hazes had naast drank en drugs nog een andere verslaving'

door: BCM
Andre Hazes
Afbeelding bron: Photonews

Deze week doorbrak André Hazes na lange tijd zijn grote mediastilte. Met een bericht op Instagram kondigde hij zijn muzikale comeback aan.

André Hazes maakte meteen duidelijk in zijn bericht dat hij een zware periode achter de rug heeft. Binnenkort verschijnt zijn documentaire 'Crossroads' op Videoland, waarin hij zich van zijn kwetsbare kant laat zien. "Geloof me: dit was allemaal waar", zegt André.

Het management van André beweert dat hij in september uit de spotlights verdween door een emotionele burn-out. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer was er echter zeker van dat het zijn verslavingsproblematiek de oorzaak was.

"Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen", liet André zelf weten in zijn bericht. Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds gaat daar nu dieper op in. "Als je het over verslavingen hebt, kun je er aan drie tegelijk denken: drank, drugs en anabolen."

"Je kan hard trainen, maar de snelheid waarmee André een Michelin-man werd, grenst aan het ongelooflijke. Ik denk dat hij daarover eerlijk zal vertellen in de docusoap", besluit Evert bij Mediacourant.