André Hazes met de handen in het haar: "Ik heb zoveel vijanden, ik heb je nodig"

door: COS
Andre Hazes
Afbeelding bron: Photonews

André Hazes maakt in maart zijn muzikale comeback. Vanaf 20 oktober komen we wel meer te weten over Andrés leven van de afgelopen twee jaar.

Op 20 oktober gaat de langverwachte documentaireserie 'Crossroads' in première op Videoland. Voor die docu werd André Hazes de afgelopen twee jaar door een cameraploeg gevolgd.

Een dag voor de Videoland-première zal de documentaire in avant-première gaan in het Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam. André heeft wel nog een presentator nodig voor het evenement. Die vond hij bij radiopresentator Frank Dane.

"Het is gewoon de mensen welkom heten en dan heel lief over mij praten. Ik heb zoveel vijanden, ik heb jou echt nodig", citeert Shownieuws André tijdens een gesprek op Radio538. "Er is maar een iemand van wie ik alles accepteer en die ik echt heel graag mag. En dat meen ik uit de grond van mijn hart en dat ben jij."

Frank twijfelt eerst nog en zegt dat het niks voor hem is. "Maar ik ga het doen, André", klinkt het vervolgens. "Ga je het doen? Dankjewel, vriend. Je hebt me gered", besluit André.