Dit geloof je toch niet? André Hazes verbaast met romantisch gebaar maar... "hij heeft zich alweer bedacht"

door: COS
Andre Hazes
Afbeelding bron: Photonews

Is André Hazes nu nog steeds met zijn vriendin Sarah Salah of keert hij toch terug naar Monique Westenberg? Zou hij het zelf nog weten? 

André Hazes heeft sinds een paar weken een relatie met Sarah Salah. Yvonne Coldeweijer maakte deze week echter bekend dat het er toch op begint te lijken dat de zanger haar alweer aan de kant heeft geschoven om zijn relatie met Monique Westenberg nóg een kans te geven.

Opvallend is echter dat André afgelopen vrijdag Sarahs moeder om haar hand heeft gevraagd mét een ring. Die toonde ze afgelopen weekend op Instagram Stories. "Met de ring op zak stond ze wel stevig in haar schoenen en wist ze dat het goed zat", zegt Yvonne.

Maar het gezinsuitje naar Disneyland lijkt weer voor verandering te hebben gezorgd. "André vertelt in zijn omgeving dat het over is met Sarah. Maar het blijkt dat zij dat eigenlijk zelf nog niet echt weet. Hij doet nu alleen koud tegen haar. Zo onbeschoft weer."

"Vrijdag vroeg hij nog om haar hand en drie dagen later heeft hij zich alweer bedacht... Maar hij heeft mega confrontatie issues en durft het nu niet echt te zeggen tegen Sarah. Laat het gewoon doodbloeden", aldus Yvonne.

André Hazes
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne
André Hazes
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne
André Hazes
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne