Een enorme mijlpaal voor André Hazes: Monique Westenberg wil er ook iets over kwijt

door: LHX
André Hazes Jr
Afbeelding bron: Photonews

André Hazes heeft een bijzonder woelige periode achter de rug. Het lijkt er echter op dat alles langzamerhand weer op zijn pootjes terechtkomt.

"Een bijzondere dag vandaag. Ik ben weer terug in mijn favoriete gemeente", kondigt André Hazes aan. Op de bijhorende foto is te zien hoe hij het contract van een nieuw huis tekent.

Wat exact die "favoriete gemeente" is, vertelt hij er niet bij, maar eerder meldde Shownieuws al dat de zanger een huis in Wilnis heeft gekocht. "Ik heb mijn hele leven op heel veel plekken gewoond, maar ik heb altijd geroepen dat ik oud wil worden hier. En dat ik al op deze leeftijd hier kom wonen, is een droom die uitkomt."

"Sinds rehab komen er alleen maar positieve dingen op mijn pad en dit is er weer eentje waardoor ik zo dankbaar ben dat ik die keuze heb gemaakt", klinkt het ook. "Ik ben op mijn allergelukkigst en dat mag ik elke dag gaan voelen in dit huis."

Hoewel het onduidelijk is wat zijn relatie met Monique Westenberg op dit moment juist is, reageert die laatste toch erg enthousiast op het nieuws. "Een nieuw hoofdstuk in je leven! Trots op jou en ons drieën", schrijft ze.